Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.09. - csütörtök, Lukrécia napja van.

Belföldi hírek

Reménykednek, de az ellentmondást a kormánynak kell feloldani

2009. augusztus 18. 16:19
Reménykednek, de az ellentmondást a kormánynak kell feloldani
Dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke a hírTV Rájátszás című műsorában beszélget a Bajnai Gordon miniszterelnökhöz írt nyílt levélről Ókovács Szilveszter műsorvezetővel 2009. augusztus 17-én.
Dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke szerint a kormányzat úgy tesz, mintha nem venne tudomást erről a régióról. A Póluskórházak pályázatán elvileg nyertek, de a mai napig nem kaptak róla értesítést. Íz azért problémás, mert így nem tudnak továbblépni, nem tudnak készülni a pályázat második fordulójára.

A Dr. Balogh Ibolyával készített beszélgetést itt tekintheti meg:


A minisztériumi tájékoztatás szerint csak a tartalék listán jutottak tovább, de nem akarják lekésni a pályázási határidőt, ezért az Európai Unió Csaláselleni Bizottságához frdultak Brüsszelbe.

A kórház a kiemelt súlyponti kórházak közé került, reményeik szerint ez jót jelent, de a fennálló ellentmondást a kormánynak kell feloldania.

Tapasztalatuk szerint az egézségügyi miniszter nincs döntési helyzetben, ezért fordult a Fejér Megyei Önkormányzat elnöke nyílt levélben Bajnai Gordon miniszterelnökhöz.

A sukorói beruházás kapcsán elmondja, hogy minden mindennel összefügg. Ezért a sajtó nyilvánossága előtt találkozik a befektetővel, így talán sikerül több dolgot tisztázni.

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu