Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.20. - Monday, Bernát, Felícia napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Újra megnyitja kapuit a Novotel Budapest Centrum

2022. May 30. 20:12
Újra megnyitja kapuit a Novotel Budapest Centrum

A fővárosban újra megnyitja kapuit a felújított Novotel Budapest Centrum.

A négycsillagos Novotel Budapest Centrum 2022. júliusában nyitja meg kapuit, melyről franchise-megállapodást írt alá az Accor csoport és a Mogotel Hotel Group.

 

Budapest Közép-Kelet-Európa egyik vezető pénzügyi és kulturális központja

 

A Novotel Budapest Centrum 2 év után nyitja meg újra kapuit. A hotel 2025 májusától Movenpick Palace Hotel Budapest néven működik majd tovább, mely projeket a Mogotel Hotel Group leányvállalata, a Mogotel Development Holding valósít meg, a lett állami tulajdonú ALTUM fejlesztési pénzügyi intézmény támogatásával.

 

A Mogotel Hotel Group terve az, hogy Közép-Európában 10 közép- és felső-középkategóriás ingatlannal bővítse szállodaláncát. Az elkövetkezendő 3 évben az újramárkázással együtt több mint 4 millió eurót költenek el céljaik megvalósítására. A Novotel Budapest Centrum újranyitásával a szállodacsoport a fővárosban és Közép-Kelet-Európában erősítik pozíciójukat. 

 

Hazánk egyre népszerűbb turisztikai célpont, Budapest Közép-Kelet-Európa egyik vezető pénzügyi és kulturális központja, emiatt a szabadidős és az üzleti célú utazók részéről is nagy érdeklődésre számítanak.

 

BG

Forrás: Turizmus Online

A képek illusztrációk

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu