Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.19. - Wednesday, Gyárfás napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Új országmárkát alakítanak ki

2018. March 05. 11:54
Új országmárkát alakítanak ki

Guller Zoltán közölte, hogy kiemelkedő szakemberek segítik az új magyar országmárka megalkotását, amely akár évtizedekre meghatározhatja a külföldiek Magyarországról kialakított képét.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója elmondta, hogy a stratégia megalkotását a gazdaság területéről Csák János, a divatvilágból Zoób Kati segíti. Kulturális kérdésekben együttműködnek Káel Csabával, a Müpa vezérigazgatójával és Ugron Zsolna írónővel. A fiatalabb korosztályból Vági Bence, Berecz István és Orbán Ráhel támogatja a munkát. A vezérigazgató szólt arról is, hogy az elmúlt években Budapest rendkívül fontos turisztikai célponttá vált.

 

Új országmárkát alakítanak ki

A hazai reklámkampányok eredményei már kimutathatók, számottevő mértékben emelkedett ugyanis a magyar turisták itthon töltött vendégéjszakáinak száma

 

A turistáknak a pezsgő társasági élet, a fürdők és a gasztronómia mellett a Budapesten még megtalálható klasszikus európai értékek tisztelete: a család, a biztonság és a hagyományok a fontosak - emelte ki. A hazai reklámkampányok eredményei már kimutathatók, számottevő mértékben emelkedett ugyanis a magyar turisták itthon töltött vendégéjszakáinak száma. Az elsősorban Budapestre fókuszáló külföldi kampány májusban indul, és a legnagyobb 12 küldő piacot célozza meg, de a környező országok határ menti településein is megjelennek majd a reklámok - számolt be róla Guller Zoltán.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu