Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.16. - Sunday, Jusztin napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Turisztikai cégeket díjazott Varga Mihály

2015. August 28. 11:56
Turisztikai cégeket díjazott Varga Mihály

2015. augusztus. 27-én került sor a „Díj a sikeres vállalkozásokért” elismerés 2. évfordulójának díjátadó gálájára, amelyen  turisztikai vállalkozásokat tüntettek ki.

2013 augusztusában indította el Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a „Díj a sikeres vállalkozásokért” kezdeményezést, amely olyan vállalkozásokat részesít elismerésben, amelyek ötleteikkel, példaértékű piaci magatartásukkal, kimagasló teljesítményükkel hozzájárulnak a magyar gazdaság fejlődéséhez és munkahelyeket teremtenek. Az augusztusi különleges díjátadó eseményen ezúttal a turisztikai szektorban jelentős értékeket felmutató vállalkozások mutatkoztak be, és a korábbi díjazott vállalkozások közül is sokan jelen voltak. Az esemény meghívott vendége, Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezetője kiemelte: cégük rendezvényei - például a Sziget, a Volt fesztivál vagy a Balaton Sound - piacvezetők saját kategóriájukban. Úgy vélte, a fesztiválnak nemcsak  turisztikai, kulturális, hanem kézzelfogható gazdasági hatásai is vannak.


 

Turisztikai cégeket díjazott Varga Mihály

 

 

Varga Mihály a rendezvényen a turizmussal kapcsolatban hangsúlyozta:2014-ben rekordévet zárt a turizmus Magyarországon, és az eddigi adatok alapján idén is folytatódik ez a trend. A miniszter szerint a sikerhez a dinamikusan fejlődő fesztiválturizmus is hozzájárult. A díjátadó gálán bejelentették: a hónap beruházója elismerést a Demjén Termál Fürdő Kft., a hónap kis- és középvállalkozása díjat pedig a Szent Donát Birtok és Márga Bisztró nyerte el. A hónap startup vállalkozása címet a SabeeApp Hotel ManagementSystem - thePass Kft. érdemelte ki 2015-ben.


MTI/MCOnet

Fotó: Eisemann József/NGM

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu