Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Turisztikai attrakciófejlesztés projekt indult a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-nél

2013. December 20. 10:11
Turisztikai attrakciófejlesztés projekt indult a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-nél
Közel egy éves előkészítő szakaszt követően a kivitelezői szerződések aláírása után elkezdődött az Új Széchenyi Terv keretében Európai Uniós és hazai finanszírozásból támogatott ÉAOP 2.1.1/A.I-12-2012-0002 “A hajdúszoboszlói Hungarospa célcsoportorientált attrakciófejlesztése” című projekt.

A projekt 3 fő elemből áll. Az első elem a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő termálcsarnokának felújítása, a pihenőterek bővítése, vizesblokkok  felújítása, szénsavas kezelőhelyek kapacitásának bővítése és Cryo hidegszauna beszerzése.

A projekt második eleme a strandon az Omega medence és tanmedence új élményelemekkel való bővítése (vízi sportpályák, sodróvíz zóna, interaktív játékelemek), mellettük habshow helyszín és gyermek show színpad kialakítása.

A harmadik elem az Aquapark bővítése új terület bevonásával, ahol  6 új extrém csúszda,  15 méteres mászófal épül,  valamint az Aquapark területén gyermek vízi kalandrész kialakítása.

A projekt célja Magyarország harmadik legnagyobb turisztikai vonzerővel rendelkező települése versenyképességének további erősítése, a fejlesztés közvetlen és közvetett hatásai révén a turizmusból származó jövedelmek növelése, 9 fő számára munkahely teremtése.

Magyarország megőjul

 

 

Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3

Telefon: +36 (52) 558-558

E-mail: info@hungarospa.hu

Honlap: www.hungarospa.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu

 

 

wwww.ujszechenyiterv.gov.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu