Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.13. - Saturday, Ida napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Több forrást kellene biztosítani a fürdők piacra viteléhez - interjú Czeglédi Gyulával

2015. September 29. 13:45
Több forrást kellene biztosítani a fürdők piacra viteléhez - interjú Czeglédi Gyulával

Magyarország egyik legfontosabb "kínálata" az egészségturizmus, melynek egyik különleges ága a gyógyfürdőzés. Ezek keresztül kapcsolódik a Magyar Fürdőszövetség a Turizmus Világnapjához - nyilatkozta Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

 

Interjú Czeglédi Gyulával, a Magyar Fürdőszövetség elnökével

 Interjújában kifejtette: Az elmúlt évtizedekben nagyon sok fürdőfejlesztésre került sor Magyarországon, így ezek a fürdők mára igen magas minőségi színvonalat értek el. Ugyanakkor az is látszik, hogy sokkal több forrást kellene biztosítani a fürdők piacra viteléhez. Jó hír azonban, hogy a következő években jelentős összeget fogják segíteni a külföldi turizmus promócióját.

 

Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke

 

Több forrást kellene biztosítani a fürdők piacra viteléhez - véli Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke

 
Nagyon fontos a Magyar Fürdőszövetség számára, hogy hosszú évek szisztematikus munkájával egy nagyon erős harmadik láb is kialakuljon Budapest és a Balaton brandje mellett, mégpedig az alföldi fürdők összefogásának az eredményeképpen. Úgy gondoljuk, hogy ez jelentős kínálati bővülést jelenthet hazánk számára, és természetesen a vidéki Magyarország fejlődésének egyik alapja lehet - hangsúlyozta Czeglédi Gyula.MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu