Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.20. - Saturday, Illés napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Szakmai szervezeteket vonnak be a magyar turizmus fejlesztésébe - interjú Dr. Erdei Bálinttal, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnökével

2015. September 29. 16:00
Szakmai szervezeteket vonnak be a magyar turizmus fejlesztésébe - interjú Dr. Erdei Bálinttal, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnökével

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének felhívásához csatlakozva hazánkban ötödik alkalommal került sor a Turizmus Világnapjának megünneplésére. Dr. Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ)elnöke egyike volt annak az öt szakmai szervezetnek, aki képviseltette magát a Nemzetgazdasági Minisztérium meghívására tető alá hozott partnerségi megállapodás aláírásán.


Dr. Erdei Bálint üdvözli, hogy a szakmai szervezeteket bevonták a hazai turisztikai stratégiába


Erdei Bálint kifejezte örömét, hogy a felelős minisztérium bevonja a szakmai szervezeteket a turizmus fejlesztési stratégiájának kidolgozásába. Elmondta kameránk előtt, hogy ez a szándéknyilatkozat már egy fél éve elindult közös gondolkodás, közös munka szentesítése. A szövetség elnöke biztos benne, hogy a partnerszervezetek jól tudják majd egymás munkáját támogatni annak érdekében, hogy hazánkba még több külföldi vendég érkezzen.


Dr. Erdei Bálint, Magyar Utazási Irodák Szövetsége


A MUISZ elnöke üdvözölte az együttműködést, és optimistán tekint turizmusunk további fejlődése felé


Dr. Erdei Bálint a MUISZ elnöke fontosnak tartja, hogy ne csak azért érkezzen valaki Magyarországra, mert az neki olcsó. El kell érni, hogy a Budapestre, Magyarországra érkező turisták többet költsenek a jelenleginél, egy magasabb költési hajlandóságot mutató réteget is meg kell szólítanunk a marketingünkkel. Ebben a többi szakmai szervezet is egyetért vele. Az Utazási Irodák Szövetségének elnöke szerint az egyik lehetséges út efelé a konferenciaturizmus fejlesztése.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu