Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.09.28. - Thursday, Vencel napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Mindenkinek érdemes részt venni a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegyrendszerében - interjú Ruszinkó Ádámmal

2015. April 21. 13:52
Mindenkinek érdemes részt venni a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegyrendszerében - interjú Ruszinkó Ádámmal

Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegyrendszeréről nyilatkozott az első ötcsillagos fürdővédjegy átadásakor.

 

Interjú Ruszinkó Ádámmal, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkárával

 

 

Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkáraA Magyar Fürdőszövetség, együtt gondolkodva a Nemzetgazdasági Minisztériummal kidolgozta a fürdők minősítési rendszerét, ahol 1-5 csillagig minősítünk négy kategóriában: gyógyfürdő, élményfürdő, uszoda és strandfürdő - mondta Ruszinkó Ádám, hozzátéve: A minősítési rendszer egyfajta iránymutatás is. Hazánkban 385 fürdőltesítmény működik, körülbelül kétszázra tesszük azoknak a számát, akik a turizmusban jelentős szerepet töltenek be.

A Rudas Gyógyfürdő és Uszoda elsőként kapta meg a legmagasabb, ötcsillagos fokozatot, amelynek kapcsán a turizmusért felelős helyettes államtitkár elmondta: Egészen fantasztikus ez a több ütemben lezajlott fejlesztés, ami a Rudas. Fürdőben megvalósult - mondta, ecsetelve a beruházás részleteit.

A többi fürdőnek Ruszinkó Ádám azt üzente: mindenki számára érdemes részt venni ebben a rendszerben és megszerezni a minősítés, hiszen az minden fürdővendég, minden turista számára egy minőségi garanciát jelent.

 

MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu