Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.22. - Monday, Csilla napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Megszavazták az Év fürdőjét

2016. September 06. 11:36
Megszavazták az Év fürdőjét

Közönségszavazatok alapján a Miskolctapolca Barlangfürdő kapta idén az elismerést, idén a tavalyinál is több, összesen 190 ezer szavazat érkezett a mintegy 200 magyarországi fürdőre -  közölte a Magyar Fürdőszövetség.

A szavazás május 1-jétől augusztus 31-ig tartott, a fürdők három kategóriában indultak a versenyben. Egy kategóriában csak egyszer lehetett szavazni, de mindhárom kategóriában le lehetett adni a szavazatot. A Miskolctapolca Barlangfürdő az egyik legkülönlegesebb fürdőhelyszín Magyarországon. A magyar fürdő nemcsak itthon számít egyedinek, mivel ilyen magas hőfokú víz Európában sincs máshol.

 

Miskolctapolca Barlangfürdő

A Miskolctapolca Barlangfürdő 30 fokos vize és a barlang klímája is gyógyhatású

 

Az Év feltörekvő fürdője címet idén a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő kapta, a Csongrád megyei fürdőben négyféle gyógyvíz és 21 medence áll a vendégek rendelkezésére, és a fürdő egy része kifejezetten gyermekek számára tervezett. A Helyiek kedvenc fürdője 2016 címet a Baranya megyei Orfű Aquapark kapta. Az idén júniusban részben megújult fürdő óriási zöld területen, festői környezetben fekszik.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu