Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.19. - Friday, Emma napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Kampánnyal népszerűsítik a belföldi utazást

2017. October 25. 14:17
Kampánnyal népszerűsítik a belföldi utazást

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampányt indított a belföldi utazás népszerűsítéséért, arra ösztönzik az utazni vágyókat, hogy ismerjék meg Magyarország kiemelt helyeit, sokszínű, őszi kulináris kínálatát, borait és borvidékeit, valamint a Szent Márton napi hagyományokat.

 

Az Át kell élned, hogy elhidd - Magyarország rád vár! - szlogennel indított kampánytól a magyar úti célok iránti érdeklődés erősödését és az utazási időtartam növekedését várja az MTÜ - áll a közleményben. A kampány az az Őszi menük hetei elnevezésű kezdeményezéssel indul, amelyet számos neves, szakmai szervezet támogat. A kampányhoz több szervezet, szálloda és étterem csatlakozott, melyek borkóstoló-jegyet is kínálnak, a szállodák pedig különleges előnyöket biztosítanak.

 

 

Az egyes helyszínek őszi ajánlatairól, az Őszi menük heteiről, a kampányhoz csatlakozott éttermekről, pincészetekről és hotelekről a hellomagyarorszag.hu oldalon találhatók részletek. A közlemény kitér arra, hogy az MTÜ legutóbbi, nyári kampánya a felmérések szerint 4,3 millió embert ért el belföldön, a hatásait feltáró reprezentatív kutatás eredményei szerint pedig csaknem minden második megkérdezett válaszolta azt, hogy a kampány hatására többször, illetve hosszabb időre utazik majd belföldön turisztikai céllal.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu