Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.12.05. - Tuesday, Vilma napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Interjú Czeglédi Gyulával: A 'Fogyasztóbarát Vállalkozás' elismerés egy újabb speciális értékelése a Hungarospa-nak

2013. October 18. 11:01
Interjú Czeglédi Gyulával:  A 'Fogyasztóbarát Vállalkozás' elismerés egy újabb speciális értékelése a Hungarospa-nak

Mint arról korábban hírt adtunk, Fogyasztóbarát Tanúsítványt vehetett át a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól. A megtisztelő címmel kapcsolatban Czeglédi Gyula vezérigazgatót kérdeztük.

A Hungarospa, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma minőségi Fogyasztóbarát Tanúsítványt kapott


- Minek köszönhető, hogy megkapta a Fogyasztóbarát Tanúsítványt Európa Legnagyobb fürdőkomplexuma, a Hungarospa?

- A „Fogyasztóbarát Vállalkozás” tanúsítvány elnyeréséhez pályázatot  kellett benyújtania a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. –nek. A sikeres pályázat eredményeként  az országban tizenegyedikként, Hajdú-Bihar megyében pedig elsőként vehettük át az elismerést.

A pályázat elbírálása során a Megyei Fogyasztóvédelmi Hatóság többször is megbizonyosodott arról, hogy a jogszabályi rendelkezéseknek a társaság maradéktalanul megfelel. Ezen túlmenően a Hungarospa olyan vállalásokat tett, amellyel kiérdemelte az elismerést.

Ilyen például  a Békéltető Testületnél tett általános alávetési nyilatkozat.

A vendégek felé  kötelezően előírt tájékoztatáson túl a működési rend, házirend stb. több nyelvű közzétételét is vállalta társaságunk.

A vendégekkel folytatott pontos, gyors kommunikáció fejlesztése érdekében speciális fogyasztóvédelmi oktatáson vesznek részt dolgozóinak minden évben.

A panaszok kivizsgálásának, jogorvoslat biztosításának jogszabályban előírt 30 napos határidejét társaságunk 15 napra rövidítette. A helyszínen nem rendezhető panaszokat 15 napon belül írásban megválaszoljuk.

A társaság vezérigazgatója heti 4 órában személyes konzultációs lehetőséget biztosít.

Külföldi vendégeink a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által működtetett Európai Fogyasztói Központ hálózatán keresztül  akár lakóhelyükről is intézhetik panaszukat.

Társaságunk célkitűzése magas színvonalú, fogyasztóbarát szolgáltatások nyújtása, melynek érdekében több, mint 10 éve működtetünk vendégkérdőíves megkérdezési rendszert. Az évi több  ezer vendég véleményt figyelembe vesszük a szolgáltatások kialakításánál, módosításánál, fejlesztéseink megtervezésénél.

- Minek kell megfelelni a jövőben a fürdőnek, hogy meg is tarthassák ezt a címet?
- Minden fent említett vállalásunk érvényesülését folyamatosan biztosítani szükséges, valamint a jogszabályi kötelezettségeknek is eleget kell tenni.

Czeglédi Gyula

Hajdúszoboszlón vehette át a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság „Fogyasztóbarát vállalkozás” elnevezésű tanúsítványát a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula- Volt- e már ehhez hasonló minősítése a Hungarospa Zrt.-nek?
- A legfontosabb elismerés társaságunk számára a vendégek elégedettsége, mely a kérdőívek alapján az utóbbi 10 évben mindig 90% feletti volt a társaság egészét tekintve és egy-egy területre vonatkozóan is.

Emellett számos külső minősítésen vettünk részt és teljesítettük sikeresen a feltételeit az utóbbi években. Ilyenek az ISO, KIR és Integrált Irányítási rendszer, a Nemzeti Minőség Díj 5*-os minősítése. Legutóbb a Magyar Fürdőszövetség minősítési rendszerében a strand, Aquapark és a gyógyfürdő négycsillagos, az Aqua-Palace Élményfürdő ötcsillagos minősítést szerzett.

Ez „Fogyasztóbarát Vállalkozás” elismerés egy újabb speciális értékelése társaságunknak .MCOnet-KT
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu