Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.20. - Saturday, Illés napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Idén megerősödhet a Magyar Utazási Irodák Szövetsége

2016. February 02. 17:15
Idén megerősödhet a Magyar Utazási Irodák Szövetsége

Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, a Cityrama Utazási Iroda tártulajdonos ügyvezetője is az MCOnet kamerája elé állt a Turizmus Évadnyitó Gála 2016. február 1-i rendezvényén, melyet a Kongresszusi Központban tartottak.

Erdei Bálint elmondta, hogy régi vendége a programnak, mindig nagy örömmel, lelkesen érkezik, hiszen az évadnyitó a szakma prominenseivel való személyes találkozás lehetőségét adja. Ám nem csak a közvetlen szakma, de az államigazgatás turizmusban érdekelt vezetői is jelen vannak a rendezvényen, így a szakma üzenete még hatékonyabban tud eljutni hozzájuk. Ez talán egy még hatékonyabb eszköz annál, mint mikor a turisztikai szakemberek külön-külön lobbiznak náluk. Ez a rendezvény tehát egy hatékony lehetősége is a turizmus közös céljaiért való fellépésnek.

 
Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke az MCOnet mikrofonja előtt


Erdei Bálint a riportban annak a reményének adott hangot, hogy elindul a Budapesti Kongresszusi Központ felújítása is, és két év múlva egy megújult környezetben találkozhatnak itt a szakma prominensei. Elmondta, hogy a Magyar Utazási Irodák Szövetségében is sorsfordító lehet 2016, ugyanis a sok éves küzdelem után elfogadott differenciált tagdíj egy erősebb háttérrel, kiterjedtebb tagsággal rendelkező, hatékonyabb szervezetet eredményezhet.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu