Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.22. - Monday, Magdolna napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Hegedűs Attila előadása a Magyar Fürdőszövetség számára készített tanulmányról

2017. May 04. 13:31
Hegedűs Attila előadása a Magyar Fürdőszövetség számára készített tanulmányról

Buranits Ildikó, a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. ügyvezető igazgatója és Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója is részt vett a Magyar Fürdőszövetség áfacsökkentésről szóló sajtótájékoztatóján a MOM SPORT Uszoda és Sportcsarnokban.

A Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. két éve tagja a Magyar Fürdőszövetségnek, ezen belül működik a MOM SPORT Uszoda és Sportcsarnok. Buranits Ildikó elmondta, hogy a 2013. március 1-i nyitás feltétele volt, hogy az intézménynek önfentartóan, támogatás nélkül kell működnie. A 2013-as év vége óta az intézmény nyereségesen működik, későbbi megállapodás szerint a többlet bevételt fejlesztésre fordíthatják vissza. 

 

Buranits Ildikó, a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. ügyvezető igazgatója

 

Az ügyvezető igazgató beszélt a szövetségen belül működő minőségrendszerről is, amelynek köszönhetően sokat tanultak és végül öt csillagos ért el a szolgáltatásuk. Hegedűs Attila, a BDO Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója ismertette a Magyar Fürdőszövetség számára készített hatástanulmányt. Előzményként elmondta, hogy felmérték hazánk adottságait, melyből egyből kiderült, hogy több mint hétszáz fürdőszolgáltató működik Magyarországon.

 

Hegedűs Attila előadása a Magyar Fürdőszövetség számára készített tanulmányról

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu