Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.24. - Friday, Eszter napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Fontos, hogy a turisztikai szakma megismerje egymást - Interjú dr. Erdei Bálinttal, a MUISZ elnökével

2015. February 17. 13:19
Fontos, hogy a turisztikai szakma megismerje egymást - Interjú dr. Erdei Bálinttal, a MUISZ elnökével

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége 3. alkalommal szervezett vacsorát tagjainak. A MUISZ vacsorát 2015. február 11-én rendezték meg Budapesten, az Aszú étteremben. Az eseményen dr. Erdei Bálint, a MUISZ elnöke adott interjút.

 

Interjú dr. Erdei Bálinttal, a MUISZ elnökével

 

 

 

dr. Erdei Bálint MUISZ elnök, Magyar Utazási Irodák Szövetsége"Fél évvel ezelőtt indítottuk el ezt a sorozatot, hogy még több networking lehetőséget nyújtsunk a MUISZ tagoknak. Emellett folyamatosan hívunk olyan külső előadókat, akik a szakmának érdekesek lehetnek.  Az egyik ilyen lett volna Dr. Ruszinkó Ádám, az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára, aki sajnos betegség miatt nem tudott részt venni a rendezvényen" - mondta  dr. Erdei Bálint, hozzátéve, hogy a helyettes államtitkár támogatásáról biztosította a MUISZ-t többek között a parlamenti belépők ügyének rendezésében is.

"Egyik fő célunk, hogy minél több lehetősége legyen a tagságnak részt vennie közös programokon, ezáltal bemutatni, hogy az ilyen rendezvények kiváló alkalmat nyújtanak arra, hogy megismerhessük egymást, a szakmát és hosszú távú üzleti kapcsolatok alakulhassanak ki a tagok között" - fejtette ki a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke.

 

MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu