Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Erdei Bálint: az idei év is olyan izgalmasnak ígérkezik, mint a tavalyi

2017. February 08. 15:06
Erdei Bálint: az idei év is olyan izgalmasnak ígérkezik, mint a tavalyi

Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke is részt vett a 25. Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson, ahol kameránk elé állva kifejtette: "nagyon izgalmas év volt a 2016-os év a teljes turisztikai szakma számára, várhatóan 2017 is hasonlóan fog alakulni".

Erdei Bálint több eseményt is megjelölt, ami meghatározta a tavalyi turizmus alakulását: "volt két komoly sportrendezvény, az olimpia és egy európa bajnokság, ami komoly befolyási tényező minden nyári utazás előtt, illetve jelentősen befolyásolta a döntéseket és a desztinációk kiválasztását a biztonság kérdése is".

 

 

Kiemelte, hogy nagyon sokan jöttek tavaly Budapestre, "a beutazók forgalma egyértelműen növekedett 2016-ban, illetve az utazási kedv összességében is növekedett". Elmondta, hogy a Magyar Utazási Irodák Szövetség is egy izgalmas évet tudhat maga mögött, 40 éves fennálásuk alatt először tartották külföldön a közgyűlésüket, illetve jelentősen megváltozott a bizottságuk struktúrája.

 

"Szakmai ünnep a február elseje"

 

Véleménye szerint a 2017-es évben is hasonlóan jól fog alakulni a beutazói forgalom, mint tavaly, illetve kimelte, hogy a vizes világbajnokság is sok turistát fog vonzani a magyar fővárosba. A turisztikai díjátadó gáláról szólva kiemelte, hogy komoly networking jelentősége is van az eseménynek, amire mindig izgatottan készülnek.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu