Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.22. - Monday, Csilla napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Czeglédi Gyulát választották meg a Magyar Fürdőszövetség elnökének

2014. May 14. 18:22
Czeglédi Gyulát választották meg a Magyar Fürdőszövetség elnökének

A Magyar Fürdőszövetség tavaszi közgyűlését Bükfürdőn a Greenfield Hotel Golf & SPA szállodában tartja 2014. május 14-15-én. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt-t Czeglédi Gyula vezérigazgató képviselte, aki eddig a szövetség alelnöki pozícióját töltötte be, a mai napon azonban ügyvezető elnöknek választották meg.

Czeglédi Gyula, Magyar Fürdőszövetség, Hungarospa
A Közgyűlést május 14-én dr. Németh István tiszteletbeli elnök nyitotta meg, majd következtek a 2013. évi beszámolók. A napirendi pontok között szerepelt az Ügyvezető elnök és alelnökök, valamint a  Választmányi tagok választása is, tekintettel a lejáró mandátumokra. Az ügyvezető elnöki pozícióra Vancsura Miklós jelenlegi elnököt és Czeglédi Gyulát, a  Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatóját jelölték. Utóbbi nyerte el a pozíciót a következő négy évre. Czeglédi Gyula munkájának köszönhető többek között az, hogy Hajdúszoboszló egyre jobb pozíciókat ér el a hazai turisztikai listákon. A legnépszerűbb városok között szerepel a vendégéjszaka-számok alapján, amely köszönhető a gyógyfürdőnek is: Több mint egymillió vendégéjszakát regisztráltak 2013-ban Hajdúszoboszlón!
 
2013. május 15-én, csütörtökön tovább folytatódik a Magyar Fürdőszövetség tavaszi közgyűlése, egy konferenciával a fürdők aktuális kérdéseiről meghívott előadók közreműködésével.


Magyar Fürdőszövetségről:

A Magyar Fürdőszövetség olyan önálló, független szakmai társadalmi szervezet, amely az érdekképviseleti, érdekegyeztető, érdekérvényesítési, a tagok és a nyilvánosság számára információt közvetítő tevékenysége mellett a fürdőszolgáltatás szakmai színvonalát folyamatosan fejleszti.

Az Egyesület célja:

    -fürdők szakmai érdekképviselete és érdekvédelme belföldön és külföldön,
    -a fürdők helyi és regionális fejlesztésének és működtetésének elősegítése,
    -szakmai tanácsadás.

 

MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu