Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.20. - Monday, Bernát, Felícia napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Békéscsaba, Tiszafüred és Nyíregyháza az év turisztikai helyszínei

2017. December 12. 15:16
Békéscsaba, Tiszafüred és Nyíregyháza az év turisztikai helyszínei

A Szallas.hu versenyén idén Tiszafüred lett az Év turisztikai települése, a békéscsabai Luxus Wellness Apartman az Év szállása és a Nyíregyházi Állatpark az Év turisztikai attrakciója.

Az elismerések végső sorrendje 161 490 szavazat, 679 700 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján állt össze - közölték a szervezők. Az idei Év szállása verseny bizonyítja, hogy az egyediség és mintaszerű működés nem mindig a mérethez és nagy szobaszámhoz köthető. A 2017-es Év szállása verseny abszolút fődíját elnyerő békéscsabai Luxus Wellness Apartman egyedi megvalósítása példaértékű lehet bármely kategóriában, amit a kimagasló értékelések is alátámasztanak - mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője a közleményben. 

 

Tiszafüred, a békéscsabai Luxus Wellness Apartman és a Nyíregyházi Állatpark lett az év legjobb turisztikai helyszíne

A Nyíregyházi Állatpark lett az Év turisztikai attrakciója

 

Az Év turisztikai települése díjat idén a Tisza-tó "fővárosa", Tiszafüred kapta. Tiszafüred mintapéldája, hogy képes összefogni az egész város az ideérkező vendégek kényelme érdekében. Ennek eredménye a kimagasló forgalomban és kiváló vendégértékelésekben is tetten érhető. Idén az Év turisztikai attrakciója a szavazatok közel felét elnyerő Nyíregyházi Állatpark lett. A 30 hektáros területen sokszínű állatvilág több mint 500 faja, és több mint 5000 egyede él, melyek között olyan különlegességekkel találkozhatnak a látogatók, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt vagy a jegesmedve - írták.

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu