Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.14. - Sunday, &Őrs napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Az év végén kezdődik a Párisi Udvar Hotel Budapest próbaüzeme

2018. July 16. 14:45
Az év végén kezdődik a Párisi Udvar Hotel Budapest próbaüzeme

Fazekas Tamás szállodaigazgató tájékoztatása szerint az év végére elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest épülete, és a tervek szerint megkezdődik a próbaüzem.

A belvárosban, a Ferenciek terén álló műemlék épület felújítása során befejezték a kerámia díszítésű homlokzat restaurálását, az állványokat egy kisebb rész kivételével már eltávolították. Megújult az épület egyik nevezetessége, a kristálykupola is. A hotel 110 szobás lesz, 18 lakosztállyal, valamint két tetőkertes, körpanorámás luxuslakosztállyal. A földszinten és a félemeleten üzleteket, éttermeket, kávézókat alakítanak ki, az első szinten spa, wellness és fitness szolgáltatások várják a vendégeket.

 

Az év végén kezdődik a Párisi Udvar Hotel Budapest próbaüzeme

A tervek szerint novemberben már a Ferenciek tere is zavartalanul működhet

 

Az építkezés következő szakaszában a belső munkálatokon lesz a hangsúly. A tervek szerint novemberben már a Ferenciek tere is zavartalanul működhet - ismertette Fazekas Tamás. A beruházás összköltsége 13,1 milliárd forint. A szállodát a Mellow Mood Hotels üzemelteti majd, és a The Unbound Collection by Hyatt lánc tagjaként fog működni.

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu