Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.26. - Monday, Edina napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Az együttműködés a turizmus további fejlődésének egyik legfontosabb eszköze – interjú Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkárral

2015. September 29. 11:46
Az együttműködés a turizmus további fejlődésének egyik legfontosabb eszköze – interjú Dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkárral

Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének felhívásához csatlakozva hazánkban ötödik alkalommal került sor a Turizmus Világnapjának megünneplésére. Dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkára a Turizmus Világnapja alkalmából adott interjút.


Interjú Dr. Ruszinkó Ádámmal, a Nemzetgazdasági Minisztérium turizmusért felelős helyettes államtitkárával.


Együttműködési szándéknyilatkozat született a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Magyar Turizmus Zrt., valamint a szakmai szervezetek között annak érdekében, hogy a magyar turizmust közösen fejlesszük tovább, és a magyar turisztikai piacot egyre színvonalasabb szolgáltatások jellemezzék – mondta kameránk előtt a helyettes államtitkár, majd hozzátette: ennek piacra vitelében, azaz a marketingben is közösen tevékenykednek annak érdekében, hogy egyre több külföldi érkezzen hazánkban, és a belföldi turizmus is tovább tudjon élénkülni.


Dr. Ruszinkó Ádám, turizmus


Dr. Ruszinkó Ádám a lehetőségek jobb kihasználásában, a minőségvédelemben és a kooperációban látja a magyar turizmus további fejlődésének útját, mely a migráció ellenére is kiváló ütemben fejlődik.


Dr. Ruszinkó Ádám mérleget is vont, visszatekintett egy évvel ezelőtti hivatalba lépésére, mikor három fő szlogenben határozta meg az előrelépés útját. Az EU-s forrásokban rejlő lehetőségek minél hatékonyabb kihasználása, és a minőségtanúsító védjegyek sikeres alkalmazása mellett már akkor a szakmai együttműködést jelölte meg harmadik elemként, mely ránk, magyarokra nem túl jellemző – tette hozzá, majd kiemelte: éppen ezen a területen lát előrelépést a Turizmus napi megállapodás aláírásával.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu