Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.26. - Monday, Edina napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

Adventi vásár a Bazilika előtt

2015. November 13. 13:52
Adventi vásár a Bazilika előtt

A Szent István-bazilika előtti téren november 27-től január 2-ig idén is megrendezik az Adventi Ünnepet, mellyel 2011 óta igyekeznek hagyományt teremteni. A Zrínyi utcában 200 programmal, koripályával, esténként 3D-s fényfestéssel, és több mint 30 streetfood-ossal.

Az Adventi Ünnepen idelyén az ország legnagyobb méretű és leglátványosabb vizuális élménye várja a látogatókat: a Bazilika ezer négyzetméteres homlokzatán esténként minden fél órában karácsonyi ihletésű rövidfilmek kelnek életre 3D-ben. A 35 napig tartó adventi vásárra változatos programokkal, jótékonysági eseményekkel, hétvégenként táncházzal várják a családokat, baráti társaságokat. A téren felállított mesebeli faházakban közel nyolcvan kézműves előzetesen zsűrizett ajándéktárgyai között lehet válogatni.

Adventi Ünnep


Ötödik éve a Bazilikánál


Idén már a Bajcsy Zsilinszky utat és a Hercegprímás utcát összekötő szakaszon is kézműves kiállítók sorakoznak majd. A tavaly debütált street food kínálat pedig idén már az egész Zrínyi utcát uralja majd, ahol a legmenőbb hazai food truckek és street food kiállítók kínálnak harapnivalót a vásározóknak. Itt lesz többek között a ZingBurger, a KolBice, a BudDog, a Paneer, a MexKitchen, a Balkán Grill, a Paneer, a DiVino és a Korhely is. Január 1-jén Lencse Nappal zár majd a vásár. A szerencsehozó újévi étel minden gasztrokiállítónál és street food árusnál kapható lesz - kreatív receptekből elkészítve.


Turizmus.com/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu