Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.12.04. - péntek, Barbara, Borbála napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

A turizmus 50 legbefolyásosabb embere

2018. február 08. 10:57
A turizmus 50 legbefolyásosabb embere

A 26. Turisztikai Gála és Díjátadón immár ötödik alkalommal ismerték el a turizmus ötven legbefolyásosabb emberét, a kiadvány címe: Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban.

Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. Marketing és értékesítési igazgató a díjátadó előtt elmondta: az ötödik alkalommal összeállított kiadványban külön fejezetet nyitottak a kormánytagoknak és a kormányzati szereplőknek, mellettük kizárólag turisztikai szakemberek és üzletemberek, valamint a velük szorosan együttműködő polgármesterek jelennek meg. "A kiadvány szerkesztésekor visszatértünk a legelső kiadás gyakorlatához, amely szerint nem kívánjuk sorrendbe állítani a szakembereket, hiszen lehetetlen lenne összemérni egymástól eltérő tevékenységeket" - fogalmazott.

 

Ötödik alkalommal állították össze a turizmus ötven legbefolyásosabb emberét tartalmazó listát

 

Az ötödik TOP 50 más: nem csak arról szól, hogy egy élet műve vagy egy pozícióból adódó lehetőséget veszünk figyelembe, ezúttal azok szerepelnek a kötetben, akik 2017-ben voltak a legnagyobb befolyással. A listán 19-en szerepelnek immár ötödjére és 13-an először. A szakmai zsűri idén is a mértékadó turisztikai szervezetekből állt össze, amelyhez a Turizmus Kft. is csatlakozott. A végleges listán 58 személy szerepel, mivel a korábbi évekhez hasonlóan párban mutatták be azokat a szakembereket, akik egymástól elválaszthatalanul képviselnek egy-egy céget, intézmény.

 

26. Turisztikai Évadnyitó Fogadás és Díjátadó Gála

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu