Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

A Hungarospa, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma minőségi Fogyasztóbarát Tanúsítványt kapott

2013. October 16. 16:16
A Hungarospa, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma minőségi Fogyasztóbarát Tanúsítványt kapott

Hajdúszoboszlón vehette át a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság „Fogyasztóbarát vállalkozás” elnevezésű tanúsítványát a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula.

a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula

Az eseményen a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének képviselője is részt vett


Ezzel az elismeréssel a hatóság azokat a szolgáltató helyeket,- vállalkozásokat is jutalmazza, ahol nem történik semmilyen szabálysértés. Gondoskodnak arról is, hogy mind a belföldi, mind pedig a külföldi fogyasztóknak legyen képük azokról a fogyasztóbarát helyekről, akik ilyen tanúsítvánnyal rendelkeznek - ismertette  Dr. Kathi Attila, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Stratégiai Kabinetjének vezetője.


a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula

Hajdúszoboszlón vehette át a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság „Fogyasztóbarát vállalkozás” elnevezésű tanúsítványát a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi GyulaÜnnepélyes keretek között került sor a Fogyasztóbarát Tanúsítvány átadására 2013. október 15-én a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. székházában, Hajdúszoboszlón. Dr. Barcsa Lajos, a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségének igazgatója elmondta: a Fogyasztóbarát emblémának az odaítélését megelőzően megvizsgálták a Hungarospa helyszíneit, és semmiféle jogsértést nem tapasztaltak. Czeglédi Gyula az elismerés átadásán hangsúlyozta: Fontos, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások mindig a vendégek érdekében és a vendégigényeknek megfelelően történjenek.


MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu