Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.21. - kedd, Klaudia napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

A fürdők további népszerűsítése a cél

2018. február 06. 15:23
A fürdők további népszerűsítése a cél

Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke interjú keretében beszélt a tavalyi kedvező vendégforgalmi adatokról, valamint azokról a törekvésekről, amelyek elősegítik a hazai fürdőzés népszerűsítését.

A tavalyi év kiugróan magas vendégforgalmat és eredményeket hozott a magyar turizmus számára - hangsúlyozta az elnök, hozzátéve, hogy a jó idő adta lehetőségeket is kihasználták. Kiemelte, hogy nagyon sok marketik eszközzel is elősegítik a hazai fürdők népszerűsítését és piaci megjelenítését. Szólt arról, hogy nincs különbség a fővárosi és a vidéki fürdők között, mivel a fővárosba látogatók hatvan százaléka felkeresi valamelyik fürdőt, míg az első tíz leglátogatottab vidéki város közül hat olyan település van, ahol a fürdő a meghatározó turisztikai vonzerő.

 

"Nagy fontos szerepe van a fürdőzésnek"

 

"Nagy fontos szerepe van a fürdőzésnek, a vidék szempontjából pedig még meghatározóbb a szerepe." Örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség már elindította azt a kampányt, melynek célja a fürdők népszerűsítése a téli időszakban. "Ez nagyon fontos, hiszen ilyenkor az emberek testben és lélekben is megtudnak újulni. Ehhez a szövetség is társul, további nyolc akciót tervezünk az évfolyamán, amely elsősorban a belföldi lakosságot célozza meg."

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu