Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.14. - Sunday, Tibor napja van.

Turizmus - Magyar Nemzeti Értékek

25. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadás

2017. February 02. 15:14
25. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadás

Minden év február elsején rendezik meg a turisztikai szakma évadnyitó fogadását és díjátadó gáláját, immár 25. alkalommal gyűlt össze a szerteágazó szakma valamennyi vezető képviselője. A Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson minden évben díjazzák a szakma legjobbjait. 

 

Az eseményt először 1993-ban rendezték meg, azóta Magyarország legnagyobb turisztikai rendezvényévé nőtte ki magát. Az esemény összefoglaló videójában kiemelték, hogy a szakma és a mindenkori kormányzat mindenkori jó viszonyát jelzi, hogy valamennyi felügyelő miniszter és államtitkár vendége a Turizmus Kft. rendezvényének.

 

Összefoglaló videó az elmúlt 25 évről és Szebeni Zsolt beszéde

 

Szebeni Zsolt, a Turizmus Kft. innovatív turizmus marketing társtulajdonosa ügyvezetője beszédében felidézte, hogy tavaly átalakult a turizmus kormányzata, azóta turisztikai kormánybiztos igazgatja a szakmát. Köszönetet mondott Bienerth Gusztávnak eddigi munkájáért, együttműködését, hogy partnere volt a szakmának és a szervezeteknek.

Az esemény legnagyobb támogatója az Orbis Hotel Group, melynek képviseletében Ireneusz Węgłowski mondott beszédet, melyben elmondta, hogy a vállalat csoport nagyszerű évet tudhat maga mögött, rekordszintet értek el a kihasználtság tekintetében.

 

Ireneusz Węgłowski, az Orbis Hotel Group alelnöke

 

Több magyarországi projektet is kiemelt, többek között a bevezették a legújabb szálloda márkájukat, illetve több szállodájukban széleskörű felújításokat indítottak el, amelyet idén és jövőre is folytatni fognak. Tavaly jelentették be, hogy idén év végén megnyitják az első olyan szállodájukat, amely közvetlen kapcsolatban áll majd a budapesti repülőtérrel. Ígéretet tett arra, hogy a fejlesztések sorát folytatni fogják, hiszen a magyar turizmus piaca igen ígéretes, hozzátette, hogy kulcsszerepet is játszik a csoport stratégiájában.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu