Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Belföldi hírek

Új munkahelyek létesítése, az állam és a magánszféra közötti együttműködés példája

2012. June 08. 17:48
Új munkahelyek létesítése, az állam és a magánszféra közötti együttműködés példája
A gyarapodás, a bővülés, új munkahelyek létesítése, az állam és a magánszféra közötti együttműködés, illetve a pályázati rendszer fontosságának nagyszerű példájaként összegezte Fónagy János mindazt, ami az új veszprémi gyártócsarnok létrehozását jellemezte.
A kormány az Új Széchényi Terv segítségével a lehető legtöbb európai uniós forrás felhasználására törekszik – mondta el Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára Veszprémben, a Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. új gyártócsarnokának átadásán.

Fónagy János,

Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára Veszprémben (fotó: Árvai Károly)

 


Mint elmondta, a kormány és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium arra törekszik, hogy folyamatosan javuljanak a vállalkozások, a vállalkozók, a gazdálkodók lehetőségei, gazdasági feltételrendszerei. A tárca célja egyértelmű: egyenletes és fenntartható gazdasági fejlődést, modern és versenyképes Magyarországot akar teremteni - nyomatékosította.

A száz százalékos francia tulajdonban lévő Valeo Auto-Electric Magyarország Kft. megalapítása óta Veszprém második, míg a megye harmadik legerősebb vállalkozásává nőtte ki magát.

Forrás: kormany.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu