Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Többmillárdos zöldmezős beruházást adott át a Henkel

2012. May 20. 20:16
Többmillárdos zöldmezős beruházást adott át a Henkel
4,4 milliárd forintból épült fel a Henkel Magyarország Kft. ragasztógyára a Tatabánya-Környe Ipari Parkban, melyet Czomba Sándor, foglalkoztatásért felelős államtitkár adott át.

Czomba Sándor,

A gyárban jelenleg vizes bázisú ragasztókat gyártanak, és most telepítik a következő ütemet, az elektronikai ragasztók gyártástechnológiáját. A Henkel Magyarország Kft. környei új üzeme a második jelentős gyártóközpont a körösladányi háztartási mosó- és tisztítószer gyár mellett.

A Henkel CEE regionális vállalatának elnöke elmondta: a zöldmezős beruházással épült üzemcsarnokban jelenleg 86 fő dolgozik, a teljes kapacitás elérésekor a létszám eléri a 100 főt. A létesítmény a Henkel második termelő beruházása, amely jelzi a Magyarország iránti bizalmat.A Henkel folyamatosan ruházott be Magyarországon, az elmúlt tíz évben 28 milliárd forintot.

Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, a vállalat jelenleg 620 főt foglalkoztat. Az átadáson részt vett Czomba Sándor, foglalkoztatásért felelős államtitkár is, aki szerint ez a projekt azt mutatja, hogy a cég elégedett a magyar emberek munkájával.

 


MTI/MCOnet


-kt-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu