Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.11.14. - csütörtök, Aliz napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Szociális otthon fejlesztésére nyertek támogatást

2013. augusztus 11. 23:00
Szociális otthon fejlesztésére nyertek támogatást
A Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság, Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének tájékoztatása szerint 100 %-os támogatottsággal mintegy 180 millió forintból újul meg a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon telephelyeként működő 138 férőhelyes patalomi Park Szociális Otthon.


Csaknem 200 millió forintból fejlesztik a patalomi szociális otthont


Csaknem 7 milliárd forintból több mint 50 pályázat nyert támogatást országszerte szociális otthon fejlesztésére – mondta Soltész Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon projektnyitó rendezvényén.

Soltész Miklós

Soltész Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára a Somogy Megyei Dr. Takács Imre Szociális Otthon projektnyitó rendezvényén


A fejlesztés 138 férőhelyet érint, a pályázat lebonyolítása 2013.júniusától 2014. novemberéig tart. A hosszú távú elképzeléseket illetően elsődleges cél a biztonságos működés feltételeinek megteremtése, az ellátás színvonalának garantálása, kiemelten szem előtt tartva a társadalom részéről a demens ellátás iránti megnövekedett igényeket.


Forrás: kormany.hu

-tk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu