Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Nagyszabású támogatott beruházások Szolnokon

2014. April 27. 20:20
Nagyszabású támogatott beruházások Szolnokon

Az ír tulajdonú McHale Hungária Kft. szolnoki gyáregységében adtak át nemrég egy beruházást, amely az Új Széchenyi Terv támogatásával valósult meg.

Fazekas Sándor, beruházás, Szolnok

Az 5 ezer négyzetméteres létesítmény a cég gyártástechnológiai fejlesztésére hivatott, 936,5 millió forint összköltségű projektjének keretében készült el, az uniós támogatás mértéke 50 százalék volt. A fejlesztés  több mint 160 munkahely stabilizálását, valamint 60 új közvetlen és 30 új közvetett munkahely létrehozását teszi lehetővé. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az ünnepélyes tadáson hangsúlyozta: minden olyan fejlesztés, amely újabb munkahelyeket teremt, ipari kultúrát terjeszt, rendkívül fontos, hiszen általa a magyar vidék is erősödik.


Átadták a megújult vásárcsarnokot is Szolnokon, amelyet részben pályázati pénz tett lehetővé. Szalay Ferenc polgármester és dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselők az átadó ünnepségen méltatták a beruházás fontosságát, kiemelve, hogy a tanyasi árusítók számának növelésével még több család megélhetése válik biztosabbá.

 

Forrás: szolnok.hu

 

-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu