Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.10.18. - péntek, Lukács napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Hulladéklerakó-telep rekultiváció Szabolcsban európai uniós és nemzeti támogatásból

2013. június 02. 19:36
Hulladéklerakó-telep rekultiváció Szabolcsban európai uniós és nemzeti támogatásból
Seszták Oszkár megyei elnök, aki egyben a térségi szilárdhulladék-gazdálkodási önkormányzati társulás elnöke is, tájákoztatott: a környezetvédelmi beruházás 100 százalékos európai uniós és nemzeti támogatásból valósul meg, 7 milliárd 166 millió forintból.

Hétmilliárd forintból 108 régi hulladéklerakó-telep rekultivációja, természeti környezetének helyreállítása kezdődött meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.  A környezetvédelmi beruházás 100 százalékos európai uniós és nemzeti támogatásból valósul meg, 7 milliárd 166 millió forintból.

Seszták Oszkár,

Seszták Oszkár megyei elnök, aki egyben a térségi szilárdhulladék-gazdálkodási önkormányzati társulás elnöke is
A rekultivációra váró 108 telep közül 93-at már átadtak a kivitelezőknek, a KÖZGÉP Zrt. és a Strabag Kft. által létrehozott három konzorciumnak, van ahol a környezet helyreállítása már is készült, vagy befejezéséhez közeledik. A beruházás menedzsment szervezetének, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy további 56 szabolcsi hulladéklerakó-telep rekultivációjára 60 százalékos készültségű pályázati tervvel rendelkeznek.MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu