Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.11.14. - csütörtök, Aliz napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Hódmezővásárhelyen uniós támogatással 900 milliós beruházási program kezdődik

2013. június 16. 19:49
Hódmezővásárhelyen uniós támogatással 900 milliós beruházási program kezdődik
Almási István (Fidesz-KDNP), Hódmezővásárhely polgármestere jelentette be, hogy uniós támogatással megkezdődött a településen a Szent István városrehabilitációs program.

A beruházás során egy leszakadóban lévő városrész újul meg a jövő év elejére. A program részeként újjáépítik a városrész valamennyi terét, útját és járdáját, a zöldfelületeket, és egy új játszóteret is kialakítanak. A közbiztonság javítása érdekében a téren kamerás megfigyelőrendszert építenek ki. Megújul a Szent István Általános Iskola épületének homlokzata, nyílászárói, tetőszerkezete, a piac csarnoka, a Szent István király plébánia, valamint a városi stadion öltözője - közölte Almási István.

 Európai Unió

 

A hódmezővásárhelyi beruházások nagy része uniós támogatással valósul meg

 


Ráadásul a vidékfejlesztés részeként 650 millió forint értékben kezdődhetnek beruházások Hódmezővásárhelyen, Mártélyon és Székkutason - közölte a Vásárhelyi Vidék Jövőjéért Egyesület.E programok 99 százaléka 100 százalékos uniós támogatást élvez, ami azt jelenti, hogy sem az önkormányzatoknak, sem a pályázó civil szervezeteknek nem kell önköltséget fizetniük.


MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu