Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.12.11. - szerda, Árpád napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Állami támogatással épített üzemcsarnokot az Iron-Tech Zrt.

2013. november 17. 20:00
Állami támogatással épített üzemcsarnokot az Iron-Tech Zrt.

Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára adta át az új támomgatott beruházást.
A fémmegmunkálással foglalkozó Iron-Tech Zrt. Szigetváron 450 millió forintos beruházással új üzemcsarnokot épített, és 81 dolgozónak tud munkát biztosítani a vállalkozás 2014 februárjától.

Az új 1700 négyzetméteres üzemcsarnok építéséhez 208 millió forintos támogatást nyert a cég a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházását célzó pályázatával a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból (NFA).


Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára adta át az új támomgatott beruházást


Czomba Sándor szerint a beruházás érdeme, hogy szabad vállalkozási zónában található. Tiffán Zsolt (Fidesz), országgyűlési képviselő, az Ős-Dráva program kormánybiztosa örömtelinek nevezte, hogy a nagyvárosokon kívül, vidéken is történnek ipari fejlesztések.

Iron-Tech Zrt

Új üzemcsarnokot épített a szigetvári Iron-Tech Zrt.


Az Iron-Tech Zrt-ről:

Cégünk 1999-ben kezdte meg működését Szigetváron, Bocskor Tibor vezetésével. Mára már meghatározó szerepet töltünk be mind a hazai mind a nemzetközi piacon a fémmegmunkálás és alkatrészgyártás területén is. A gyorsan növekvő piaci igényekhez igazodó állandó megújulás fontos része üzleti filozófiánknak. Elsődleges célunknak tartjuk a meglévő illetve jövőbeni megrendelői igények kielégítését, illetve azon feltételek megteremtését, hogy megfeleljünk a gépjárműipar beszállítóival szemben támasztott követelményeknek.


MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu