Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.11.14. - csütörtök, Aliz napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

1,2 milliárd vissza nem térítendő támogatást kapott Érd vízellátásának javítására

2013. szeptember 15. 19:06
1,2 milliárd vissza nem térítendő támogatást kapott Érd vízellátásának javítására

Az Érd és környéke vízellátásának javítását célzó korszerűsítés beruházása összesen 1,4 milliárd forintba kerül, a támogatáson felüli 200 millió forintos önrészt az önkormányzat biztosítja.

A  Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló projekt során közel másfél milliárd forintból javítják mintegy 115 ezer ember ivóvízellátásának minőségét. A négy elemből álló projekt kivitelezési munkáit a PH-Érd Konzorcium, valamint a CMA Konzorcium végzi, a befejezés határideje 2014 tavasza.


A Svájci-Magyar Együttműködési Program

A Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében megvalósuló projekt során közel másfél milliárd forintból javítják az ivóvízellátástA városvezető kiemelte: a hozzájárulás révén a beruházással nemcsak a vízellátás minősége javul Érden, valamint Diósdon, Tárnokon, Sóskúton, Törökbálinton, Pusztazámoron és Biatorbágyon, de várhatóan gazdaságosabbá válik az ellátás, így csökkenhetnek a lakosság költségei.Az Érd és Térsége Vízmű Kft. (ÉTV) szakmai irányításával megvalósuló modernizálás révén például új, korszerű rendszer működteti majd Érd alsó nyomászónáját és mintegy 6,1 kilométernyi nagy átmérőjű főnyomócsövet cserélnek újra .


MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu