Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.10.18. - péntek, Lukács napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

70 millió forint támogatást kap a Her-Csi-Hús

2013. december 01. 23:16
 70 millió forint támogatást kap a Her-Csi-Hús
A Her-Csi-Hús Kft. új beruházást hajt végre, melyhez 70 millió forint támogatást biztosít a Nemzeti Foglalkoztatási Alap. A bejelentésen Czomba Sándor a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára is részt vett.

A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint a Her-Csi-Hús Kft. beruházása során gépbeszerzés történik, amely részben az élelmiszerbiztonsági feltételek további javítását, a technológiai lehetőségek bővítését, valamint a versenyképesség növelését szolgálja.A cég 2012-ben 206 főt foglalkoztatott, mely a térség egyik legnagyobb foglalkoztatója. Ebből a női foglalkoztatottak létszáma 162 fő mely a dolgozói létszám 78 %-a.További fejlesztés a Her-Csi-Hús Kft.-nélA Her-Csi-Hús Kft-ről:

A Her-Csi-Hús Kft. 1992-ben, a rendszerváltást követően alapítottuk.  A cégünket már a kezdetektől az intenzív technólógiai fejesztések jelesztések jellemezték. A 2010-es év egyik fejlesztési programjának köszönhetően lecseréltük a mellfiléző gépeinket a csúcstechnológiát képviselő Stork gyártmányú mellfiléző rendszerre, aminek segítségével az üzem termelési hatékonysága  és termékek minősége jelentősen  javult. (Forrás: hercsihus.hu)


-tk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu