Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.22. - Monday, Magdolna napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

Családi házak felújítására írtak ki újabb pályázatot

2016. April 07. 10:02
Családi házak felújítására írtak ki újabb pályázatot

Ezt Szabó Zsolt, a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár jelentette be a Construma ÖkoCity kiállításának megnyitóján.

A kormány kiemelten kezeli a lakossági energetikai pályázatokat, hiszen különböző pályázatok eddig is megjelentek már. Ilyenek az Otthon Meleg pályázatok, melyek a hűtőgép, a mosógép, és különböző háztartási gépek beszereléséhez nyújtottak támogatást, társasházak felújítását segítették. Most érkeztünk el oda, hogy a hatodik elemét hirdetjük meg ennek a programnak - jelentette be a Fejlesztési Minisztérium államtitkára.

 
Szabó Zsolt, a fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár nyilatkozik az MCOnet kamerja előtt


Az 1995-ben vagy előtte épült családi házak energetikai felújítására vonatkozó pályázati feltételek már megtalálhatók a minisztérium honlapján - mondta az államtitkár. Ebbe a nyílászárók cseréjén kívül beletartozhat kazánfelújítás is, közel ötven százalékos támogatással. 5 milliárdos keretösszeggel indul a program, amit az igényekhez mérten emelhetnek. A kormány célja, hogy aki elszánta magát, az fel tudja újítani családi házát - szögezte le Szabó Zsolt államtitkár.
A Construmával párhuzamosan zajló ÖKOCITY kiállítást az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének képviselője mutatta be nekünk, mint olyan kiálítást, ahol kifejezetten az Otthon Melege hatodik  elemére való felkészülést segítheti.


Kárpáti József, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége
Könnyűszerkezet-építő Tagozatának elnöke


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu