Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.12.07. - kedd, Ambrus napja van.

Támogatott beruházások - közbeszerzés

A kormány is támogatja a budapesti innovációs központ építését

2020. november 24. 15:38
A kormány is támogatja a budapesti innovációs központ építését

A magyar fővárosban alapítja meg következő telephelyét a Diligent Corporation nevű amerikai cég. Egy globális innovációs központról van szó, mely vagy 300 munkahelyet teremthet a menedzser szektorban. A beruházást a magyar állam is támogatja.

Termékmenedzsereknek, szoftverfejlesztőknek, kutatóknak és hasonló munkaterületen tevékenykedő diplomás embernek jelent ez új munkalehetőséget.

 

A Diligent Corporation nevű vállalat a központ telepítésével leginkább a cégvezetők munkáját segíti majd. A vezetők sokkal nagyobb rálátást nyernek saját vállalatukra azáltal, hogy a Diligent intelligens, végtére is felhő alapú eszközeit használják cégen belül. Könnyebb és biztonságosabb lesz szenzitív anyagok eljuttatása a kollégák részére, de sokkal jobban lekövethetők eszközeikkel a cégen belüli munkafolyamatok is.

A beruházás 11 milliárdból valósul meg

 

A beruházás 11, 3 milliárd forintot kóstál, ebből 2, 8 milliárdot a magyar állam ad a kivitelezésre, hiszen Szijjártól Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint a kutatásfejlesztések irányába kell eltolni a gazdasági fókuszunkat.

 

M. A. 

Forrás: mti

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu