Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Rövid hírek

Zalazone: jön a T-Systems a legmodernebb technológiával

2021. március 28. 08:00
Zalazone: jön a T-Systems a legmodernebb technológiával

Modern technológiák garmadáját vonultatja fel a T-Systems a Zalazone tesztpályán. A vállalat az üzemeltető Autóipari Próbapálya Zala (APZ) Kft. megbízását teljesíti, a világszinten is egyedülálló tesztpályán a technológiai és informatikai rendszerek is a legfejlettebbek lesznek a T-Systems tervezéseinek köszönhetően.  

Zalazone az önvezető járművek egyedülálló tesztpályája, de hagyományos autókat is vizsgálnak itt speciális környezetben. A T-Systems újításainak köszönhetően a legfejlettebb technológia kerül a céghez. A T-Systems Magyarország Zrt. az önvezető járművek zalaegerszegi próbapályájának speciális irányítási és informatikai rendszerét tervezi és építi meg a vállalat által megosztott információk szerint. 

 

Megtervezik ugyanis az autonóm járművek kommunikációját biztosító hálózatot, automatizált irányközpont lesz a Zalazone pálya mellett, kiépítenek egy privát 5G campus hálózatot. Digitális kerítésvédelmi és kamerarendszer telepítése is megvalósul és korszerű, méretes elektromos hálózat tervezése és teljes kivitelezése is megtörténik, mindezt kilométereken át telepíti a T-Systems.  

  

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu