Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.07. - péntek, Gizella napja van.

Rövid hírek

Szakmai kiállítást szervez a NAK

2021. április 22. 08:23
Szakmai kiállítást szervez a NAK

Megrendezi a Szántóföldi Napokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az eredetileg tervezett időszakban, amennyiben a járványügyi intézkedések miatt ez megtehető lesz. A NAK 2021. június 9-10-én tartaná az eseményt számos szakmai programmal.  

A Szántóföldi Napokat négyszázezer négyzetméternél is nagyobb területre tervezik Mezőfalva mellett. A NAK közleményében hangsúlyozta, hogy a járványügyi intézkedéseket maradéktalanul betartják majd, a rendezvényt pedig akkor tartják meg, ha kormányzati határozat nem tiltja majd azt. 

 

Az agrárszakmai kiállításon rengeteg lehetőség lesz megtekinteni mezőgazdasági gépeket szántóföldi kiállításon, ugyanis az ezen gépeket forgalmazó cégek mutatják be a hazai mezőgazdasági eszközök nyolcvan százalékát. Az érdeklődők számára ezek egy demópályán ki is próbálhatók.  

 

Emellett az agrárszakma számára rendkívül fontos újításokat is bemutatják a gyakorlatban a nemesítés terén, megjelennek a biztonságos termést ígérő fajták, hibridek. Egyéb munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban lehet megtekinteni a NAK szerint, mindezt ingyenesen.  

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu