Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.07. - péntek, Gizella napja van.

Rövid hírek

Rossmann futár: háztól házig szállít a drogéria

2021. április 28. 08:22
Rossmann futár: háztól házig szállít a drogéria

A német drogéria is bővíti a házhozszállítók sorát, akár aznapi kézbesítéssel, kényelmesen igényelhető online rendelés esetén a Rossmann futárszolgálata. Egyelőre a főváros teljes területén vállalják a szolgáltatást este kilenc óráig.  

Rossmann nagyvállalata felismerte a kiaknázatlan lehetőséget, illetve vásárlóinak elégedettségét is növeli az újonnan bevezetett szolgáltatással. Amennyiben délelőtt 11 óráig leadja valaki rendelését a webáruházban, csomagja akár már aznap megérkezhet. Ha a vásárlónak sikerül este hét óráig kosarába tenni a vágyott termékeket, akkor már másnap reggel megkaphatja azokat. 15 ezer forintos vásárlás felett a futárszolgáltatás ráadásul ingyenes.  

 

Egy órás idősávval kell számolni, a vásárló által kiválasztott egy órán belül érkezik a futár a megadott címre. Előtte viszont telefonon jelzi, hogy ez mikor várható az egy órán belül, még kényelmesebbé téve az átvételt - ami természetesen a higiéniai előírások betartásával történik. Este kilenc órával bezárólag választható idősáv. 

 

A vállalat fontosnak tartja a fenntarthatósági törekvéseket, ezért a csomagokat papírszatyorban adják át. A honlapon még egy animációs videót is közzétettek arról, hogyan néz ki a szolgáltatás a gyakorlatban, ez ide kattintva nézhető meg.  

 

M. A. 

Forrás: napi.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu