Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Rövid hírek

Profilt bővített a Thermotechnika

2021. március 26. 10:55
Profilt bővített a Thermotechnika

Magyarország legnagyobb hűtőtechnikai cége, a Thermotechnika új szolgáltatást illesztett profiljába. Tatabányai üzemükben fertőtlenítő berendezések gyártását kezdték el.  

A fejlesztés 500 millió forintból valósult meg, az Egészségipari Támogatási Program keretében jutottak állami támogatáshoz. A támogatás eddig országszerte ötvenöt helyszínen segített az igénylő vállalatok fejlesztéseinek végrehajtásában.  

 

A tatabányai fejlesztés során a Thermotechnika-Crown Cool Kft. légtisztító berendezések gyártását folytatja, valamint kézfertőtlenítő automatákat is előállíthat a jövőben új gyártósoruk segítségével. Az új, tisztító és fertőtlenítő hatású légtechnikai berendezés neve TC Clair 1000, amely minden szennyeződést kiszűr a levegőből, a fertőtlenítésről pedig ózonmentes UV-C fénycsövek gondoskodnak. A Termotechnika új berendezése a ma elérhető legmodernebb megoldás, akár kórházi szellőztetésre is használható. A kézfertőtlenítő automata is a Termotechnika új fejlesztése, akkumulátoros, tehát bárhová telepíthető. Kifejezetten a Mol által forgalmazott, literes dezinfikáló gélre fejlesztették ki.  

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu