Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Rövid hírek

Nagyobb biztonságban lesznek az utasok a Volánbusz járatain

2021. április 08. 08:00
Nagyobb biztonságban lesznek az utasok a Volánbusz járatain

A Volánbusz együttműködési megállapodást kötött az Országos Polgárőr Szövetséggel, melynek értelmében a polgárőrök aktívabban működnek közre esetleges intézkedések esetén, illetve sűrűbb lesz jelenlétük a járatokon.  

Az országos együttműködés keretében vagyon- és gazdaságvédelmi problémákra dolgoztak ki stratégiát. Az utasok és vagyontárgyaik nagyobb biztonságban lesznek, ugyanis a polgárőrök és a Volánbusz munkatársai eddigi együttműködéseiket összehangolták, és országosan hatékonyabb védelmet nyújtanak majd. Legyen szó az utasok védelméről, vagy a buszok és telephelyek biztonságáról. A rongálások és tettlegességek csökkenését várják a szakemberek.   


 

A Volánbusz közleményében kitért rá, hogy közös ellenőrzésekkel csökkentenék az esetleges bűncselekmények számát, mi több, meg is akarják előzni a káreseteket. A vagyonvédelmi és közbiztonsági szempontból veszélyeztetett autóbuszjáratokon szükség esetén, eddig nem megszokott módon a polgárőrök is végeznek majd ellenőrzési tevékenységet a jövőben.  

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu