Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.13. - Saturday, Ida napja van.

Rövid hírek

Közel 5 milliárdos okos modernizáció Zalaegerszegen

2023. June 02. 11:04
Közel 5 milliárdos okos modernizáció Zalaegerszegen

Korszerűsíti termelését Zala vármegye székhelyén a Schneider Electric. A lehető legmodernebb technológiával szeretnének maximális kapacitást elérni.

Csaknem 5 milliárd forintból fejleszt Zalaegerszegen a Schneider Electric (SE). A most 30 esztendős üzem a modernizáció keretében gázfűtését hőszivattyúra váltja le, gyártósorokat vásárolnak megközelítőleg 4,3 milliárdból, s újabb félmilliárd forintos összegből korszerűsítik a gyártás folyamatát – tudatta a kanizsaujsag.hu.Közel 5 milliárdos okos modernizáció Zalaegerszegen

Közel 5 milliárdos okos modernizáció Zalaegerszegen

 

A közeljövőben üzembe helyezik az ugyancsak félmilliárdból beszerzett automatákat az elektromos kismegszakítók készítéséhez. Céljuk, hogy maximális kapacitást produkáljanak a lehető legmodernebb technológiákkal.

 

A vállalat a dolgozói létszámát is bővíti. A Schneider Electric megtette ezt 2022-ben is, akkor 150 emberrel emelkedett a 600-as létszám. Idén, 2023-ban 20 további alkalmazottak vettek fel, s újabb 40 fővel növelnék a náluk dolgozók számát – írta meg a kanizsaujsag.hu.

 

Fotó: se.com

B.A.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu