Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Rövid hírek

Családi vállalatok - Inspiráló céges gyakorlatokra van szükség

2023. July 27. 09:57
Családi vállalatok - Inspiráló céges gyakorlatokra van szükség

Idén is elindította a K&H a családi vállalatok kiválósági díjat, melyre inspiráló céges gyakorlatokat várnak innováció, sikeres generációváltás, hosszú távú stratégia, társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalás kategóriában.

A jelenlegi gazdasági helyzet nemigen kedvez annak, hogy a családi vállalatok megvalósítsák innovációs törekvéseiket. A K&H kutatásának első féléves eredménye azt mutatja, hogy innovációs indexük 2 pontot csökkent, s jelenleg 27 ponton áll – tudatta a tozsdeforum.hu.

 

Elsősorban éppen a gépek, szoftverek beszerzését fogják vissza, s igen kevés családi cég rendelkezik innovációs stratégiával. Pedig a fejlődés nélkülözhetetlen – jól mutatja ezt, hogy az európai gazdasági növekedés csaknem kétharmada köszönhető az innovációnak az elmúlt évtizedekben.

 

Mivel komoly szükség mutatkozik a jó példákra, a K&H idén is elindította a K&H családi vállalatok kiválósági díjat, melyre inspiráló céges gyakorlatokat várnak – nemcsak innováció, hanem sikeres generációváltás, hosszú távú stratégia, valamint a társadalmi, környezetvédelmi felelősségvállalás kategóriában – írta meg a tozsdeforum.hu.

 

B.A.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu