Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.13. - Saturday, Jenő napja van.

Parlamenti hírek

Még ebben az ülésszakban megtartják a vitát

2011. May 27. 11:55
Még ebben az ülésszakban megtartják a vitát
Nem csúszik a közoktatási törvény parlamenti vitája - közölte a miniszterelnök szóvivője. Szijjártó Péter ezzel cáfolta a távirat iroda információját, miszerint sem a felsőoktatási, sem a közoktatási törvény nem kerül a parlament elé még ebben az ülésszakban.
Szijjártó Péter azt is elmondta, hogy az iskolák vezetőinek kiküldött kérdőív válaszait viszont meg kell várnia az oktatási államtitkárságnak, mert ezek fontos támpontjai lesznek a végleges törvénytervezetnek. A Hoffman Rózsa és Pokorni Zoltán közötti vitáról azt mondta a szóvivő, hogy kizárólag szakmai jellegű, ami nem hátráltatja a munkát.

Szíjjártó Péter

Szíjjártó Péter a miniszterelnök szóvivője

„Ennek a konzultációnak az eredményét szeretnénk megvárni. Amint ez rendelkezésre áll, úgy a kormány ismét meg fogja tárgyalni. Ha kell, több olvasatban is be fog menni a parlament elé. Nem fogunk késlekedni, még egyszer mondom, a konzultáció eredményét meg szeretnénk várni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármilyen késést szenved a koncepció parlamenti tárgyalása" - fogalmazott a miniszterelnöki szóvivő.

Forrás: hirtv.hu
-bá-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu