Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Parlamenti hírek

Magyar parlamenti képviselő is részt vesz a Korongvadász Európa-bajnokságon

2015. June 05. 13:29
Magyar parlamenti képviselő is részt vesz a Korongvadász Európa-bajnokságon

Hazánkban, Galgamácsán kerül megrendezésre a 48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokság 2015. június 4. és 7-e között. Több, mint 30 ország, több száz indulója versenyez a különféle kategóriákban a kontinens-bajnoki címért, köztük egy magyar parlamenti képviselő, Dr.Pesti Imre is.

 

Életkép a 2014-es Koronglövő Európa Bajnokságról

 

 

A FITASC Magyarországi Korongvadász Szövetség a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel karöltve először kapta meg a rendezési jogot a nemzetközi szövetségtől (FITASC), hogy korongvadász Európa-bajnokságot rendezzen 2015. június 4. és 7. között gyönyörű erdei környezetben, változatos programokkal, amely kiváló kikapcsolódást jelent résztvevőnek és érdeklődőnek egyaránt. Az elmúlt évben már volt hasonló verseny itt (nemzetközi minősítésű Magyar Nagydíj), kontinensviadalnak azonban először lesz házigazdája a Gödöllőtől mintegy 20 kilométerre lévő Galgamácsa. Szenior, veterán, szuper veterán és junior kategóriában lesznek versenyek, nem csak a férfiak, a hölgyek számára is.

 

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője,  48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokság

 

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője nyitotta meg a  48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokságot

 Az esemény ünnepélyes megnyitóját június 3-án tartották a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban.  A kormányülésen résztvevő Semjén Zsolt távollétében  Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője, valamint  Szebényi László, a hazai szövetség elnöke, illetőleg Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója köszöntötte a megjelent versenyzőket.

 

Dr. Pesti Imre  országgyűlési képviselő, a Fidesz közép-magyarországi regionális politikai pártigazgatója, valamint a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének Elnöke

 

  Dr. Pesti Imre  országgyűlési képviselő, a Fidesz közép-magyarországi regionális politikai pártigazgatója is részt vesz a 48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokságon

 


Országunkból több induló is komoly eséllyel száll harcba a bajnoki címért, hiszen köztük van a címvédő Szerdahelyi András, a Compak Sporting junior Európa-bajnok Jéri Tamás, vagy éppen Varga András, aki tavaly a Kombinált Lövészeti Európa-bajnokságon állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A nívós viadalon ráadásul egy országgyűlési képviselő is részt vesz, egyedüliként egész Európában.  Dr. Pesti Imre  országgyűlési képviselő, a Fidesz közép-magyarországi regionális politikai pártigazgatója, valamint a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetségének elnöke is indult a megmérettetésen, ráadásul információink szerint félidőnél igen szépen szerepel.

 

 

48th. European Fitasc Sporting Championship and Finale of European Cup 4th - 7th June 2015 * FITASC Korongvadász Európa-bajnokság Galgamácsa 2015.06. 4.-7.

 

Galgamácsán kerül megrendezésre a 48. FITASC Korongvadász Európa-bajnokság 2015. június 4. és 7-e között

 A Magyarországi Korongvadász Szövetség elnökségének döntése értelmében a következő lövők már biztosan képviselik a Magyar Csapatot a Korongvadász Európa-Bajnokságon Galgamácsán 2015 06. 04-07. között:Senior csapat:

Dr. Palkovics András - Dabas SCSE
Varga András- - Dabas SCSE
Endrődi Roland - Dabas SCSE
Sándor János - Intermas Kft

Veterán csapat:

Csákány László - Igaly József LK
Fehér Péter - Soponya SE
Hegyes Zoltán - ATKLE

Női csapat:

Juhász Lenke - ATKLE
Sándor Adrienn  - Dabas SCSE
3. fő egyeztetés alatt

 

MCOnet


Fotók forrása: Fitasc Korongvadász Európa-bajnokság 2015 Facebook oldala

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu