Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.13. - Saturday, Ida napja van.

Parlamenti hírek

Kövér László a 2014-es országgyűlési választások tétjéről

2014. March 23. 21:47
Kövér László a 2014-es országgyűlési választások tétjéről

Az Országgyűlés elnöke Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében több helyszínen is  arról beszélt: a választás tétje az eddig elvégzett munka folytatása.

választás 2014, Kövér László

A Balkányban tartott sajtótájékoztatóján kifejtette, két út áll az ország előtt, az egyikben az eddigi munkát folytatva és kiteljesítve a kormányzat ismét biztató perspektívát kínál az ország polgárainak, vagy megtörténik az, ami 2002 után történt, amikor "minden tönkrement".

Kövér László szerint négy évvel ezelőtt a kormány nemcsak visszarántotta a gazdasági, pénzügyi és más értelemben is csőd szélén álló országot, hanem újra emelkedő pályára állította. Az elért eredményről szólva elmondta, 2013 utolsó negyedévében 2,7 százalékkal bővült a gazdaság, és az uniós szakértők szerint a jövőben is további két százalék feletti emelkedés várható.

Kemecsén, a Nyíregyházával szomszédos kisvárosban arra buzdította a jelenlévőket, hogy mindenki beszéljen rokonnal, baráttal, ismerőssel, munkatárssal vagy szomszéddal arról, milyen nagy április 6. tétje, hiszen "az ország sorsa, a gyermekek, az unokák jövője forog kockán".

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu