Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Parlamenti hírek

A parlamenti frakcióvezetőkkel beszélte meg a miniszterelnök a külpolitika aktuális kérdéseit

2015. February 14. 20:32
A parlamenti frakcióvezetőkkel beszélte meg a miniszterelnök a külpolitika aktuális kérdéseit

Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a parlamenti pártokkal találkozott 2015. február 14-én.

Szijjártó Péter szerint a Magyarország körül kialakult geopolitikai helyzettel indokolta a folyamatos egyeztetés szükségességét a parlamenti pártokkal. A mai találkozón téma volt a segítségnyújtás folytatása Ukrajnának, valamint az amerikai-magyar szövetségesi kapcsolatok erősítése és az Oroszországgal fenntartott pragmatikus együttműködés fejlesztése.

 

Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

 

A parlamenti frakcióvezetőkkel beszélte meg a miniszterelnök a külpolitika aktuális kérdéseitOrbán Viktor és Szijjártó Péter többek támogatást kértek az "Oroszországgal fenntartott pragmatikus együttműködés fejlesztése tekintetében", hogy a Magyarországnak fontos gazdasági kérdésekben megállapodhassanak - tette hozzá. A külgazdasági és külügyminiszter szavai szerint felelősségteljes és korrekt hozzáállást tapasztaltak az ellenzéki pártoktól, személyesen Tóbiás Józseftől (MSZP), Vona Gábortól (Jobbik) és Szél Bernadettől (LMP frakcióvezető-helyettes)


-csa-

Fotó: Botár Gergely

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu