Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.30. - csütörtök, Auguszta napja van.

Parlamenti hírek

A 2014-es parlamenti választásról beszélt Orbán Viktor a Fidesz-KDNP választási nagygyűlésén

2014. március 29. 21:38
A 2014-es parlamenti választásról beszélt Orbán Viktor a Fidesz-KDNP választási nagygyűlésén

A választásokon a Fidesz-KDNP az esélyes, ám az esélyesség még nem győzelem, azért keményen meg kell dolgozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Hősök terén 2014. március 29-én.

"Véget ért kormányzásunk négy esztendeje. Úgy reméljük, az első négy esztendeje ért véget" - kezdte beszédét a kormányfő, aki szerint az elmúlt négy évben elvégeztek mindent, amit lehetett, néha úgy érezte, még annál is többet. Orbán Viktor arról beszélt, „nagy dolgokat vittünk véghez, de ez még csak a kezdet, az igazán nagy tettek csak most várnak ránk”. Most kell, és most lehet megépítenünk a mindenkinek munkát adó új magyar gazdaságot.

 

 

Orbán Viktor beszéde a Fidesz nagygyűlésén
„Ne lankadjatok, ne lankadjunk egész vasárnap estig! Csak az az eredmény biztos, amit már kihirdettek.  Mindenki szavazatára szükség van, egyetlen vokson is múlhat" - figyelmeztetett a miniszterelnök. Orbán Viktor beszéde után Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek elmondta, köszöni a részvételt annak a mintegy félmillió embernek, aki eljött a Fidesz választási gyűlésére.

 

MTI/fidesz/MCOnet

 

Fotó: Botár Gergely

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu