Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Pályázat

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012-ben is

2012. January 10. 06:46
Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012-ben is
Az elmúlt évben számos hazai vállalaton segítettek az Új Széchenyi Terv népszerű vállalkozásfejlesztési pályázatai.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium úgy határozott, hogy a 2012-es évben meghosszabbít tíz vállalkozásfejlesztési kiírást.
A tíz pályázat közül a „Logisztikai központok és szolgáltatások fejlesztése", a „Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása", a „Mikrovállalkozások fejlesztése", a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára", a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése", valamint az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása mikro-, kis- és középvállalkozások részére" című konstrukciók esetében fennáll a lehetőség, hogy amennyiben egy vállalkozás ezekre 2011-ben adott be pályázatot, a támogatási döntés időpontjától függetlenül 2012-ben újabb pályázat benyújtására jogosult.

Új Széchenyi Terv
Több sikeres pályázat folytatódik 2012-ben is

Ezeken kívül az „Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása", a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása", az „Akkreditált innovációs klaszterek közös technológiai innovációjának támogatása" és a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása" című pályázatokra is egész évben lehet majd pályázni.
A közép-magyarországi régióban a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása" című kiírás esetében 2012. május 31-ig, a „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára" esetében 2012. június 30-ig lehet a pályázatokat benyújtani, minden más régióban az év végéig lehet pályázni.
Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázatok az ország kis és középvállalkozásait hivatottak támogatni, ezzel is segítve a gazdaság fellendülését. A cél az, hogy minél több magyarországi vállalkozó igénybe tudja venni az uniós támogatásokat.
-BT-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu