Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.29. - Wednesday, Magdolna napja van.

Pályázat

Munkaerő-piaci alkalmazkodóképesség fejlesztése pályázat

2021. April 09. 10:51
Munkaerő-piaci alkalmazkodóképesség fejlesztése pályázat

A Munka Jövője – Hogyan segíthetik a modern technológiai eszközök az emberi munka hatékonyságának növelését és a munkavégző képesség fenntartását?

A Széchenyi 2020 program keretében elnyert 46,85 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével cél az új technológiák, kollaboratív robotok és exoszkeletonok munkakörökre gyakorlott hatását mérni, elemezni és bevezetését előkészíteni, a tapasztalatokat pontos mérésekkel feldolgozni és országosan terjeszteni, valamennyi munkaerő-piaci szereplő számára elérhetővé tenni.

 

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége együttműködésben a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájával a GINOP-5.3.5-18-2020-00166 számú, Hogyan segíthetik a modern technológiai eszközök az emberi munka hatékonyságának növelését és a munkavégző képesség fenntartását? című pályázata a Munkaerő-piaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek keretében támogatást nyert el.

A projekt keretében modellezzük és mérjük, hogyan segítheti a kollaboratív robot és exoszkeleton megoldás az emberi munka hatékonyságának növelését, és a munkavégző képesség hosszú távú megőrzését. Célunk, hogy megvizsgáljuk, hogyan lehet a legfontosabb erőforrásunk, az emberi munka hatékonyságát az innovatív, modern ipari technológiákkal növelni, és megőrizni. A tapasztalatok alapján a hiánypótló gyakorlati ismereteket, módszereket, megoldásokat feldolgozzuk és terjesztjük, kidolgozzuk a vizsgált iparágra történő adaptálás lehetőségeit és annak hatását a munkaerőpiacra.

A projekt megvalósítási ideje: 2021.03.01-2022.03.01

A projektről bővebb információt a www.vosz.hu és a www.modernmunkahelyek.hu oldalon olvashatnak.

A pályázat háttéranyaga elérhető itt.

További információ kérhető:

Ügyfélszolgálati munkatárs:

30/463-4220, info@modernmunkahelyek.hu

Projektmenedzser: Varga Julianna
Elérhetőség: 30/645-1269, varga.julia@vosz.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu