Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.10.13. - vasárnap, Kálmán napja van.

Pályázat

Meghosszabbított KKV pályázat

2013. január 16. 13:24
Meghosszabbított KKV pályázat
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal meghosszabbította a KKV-k kereskedelemfejlesztési pályázatát.
A KKV-k exportjának bővítését célozza az a kereskedelem fejlesztési pályázat, melynek benyújtási határidejét 2013. február 15-ig meghosszabbította a HITA. A kormány célja a pályázattal, hogy a hazai KKV-k nagyobb arányban vegyenek részt a gazdasági életben. A második alkalommal meghirdetett pályázaton összesen 400 millió forint államit támogatást vehetnek igénybe a pályázók.

Pályázat kis és középvállalkozásoknak.
A pályázatot a Nemzeti Külgazdasági hivatal (HITA) támogatja


Pályázni elsősorban konkrét célországra illetve régióra vonatkozó marketing tervvel, külföldi iroda bérlemény létesítésére valamint külföldi cégprezentációra, kiállítás részvételre lehet. A pályázó kis és középvállalkozások kettőszázezer és tízmillió forint közötti támogatásra pályázhatnak. A pályázaton 50-től 100 százalékos támogatási arány igényelhető.

 

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal kiemelten támogatja a kis és középvállalkozási külkereskedelmi versenyképességének javítását. A pályázat vissza nem térítendő támogatását elsősorban olyan cégek számára biztosítják amelyek magyar hozzáadott értékeket jelentő termékeket állítanak elő és van konkrét külföldi célpiaci terük. A pályázathoz kapcsolódó adminisztrációs terhek csökkentésével is próbálják ösztönözni a cégeket arra, hogy pályázzanak a támogatási lehetőségre, mellyel a kereskedelem fejlesztés akár 100%-ban is finanszírozható.

 

-BT-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu